Kategorier
Uncategorized

Sommarläger 13-14 augusti 2022

Den 13-14 augusti anordnar vi ett 2-dagars träningsläger för alla våra duktiga taekwondoutövare. Förutom roliga och inspirerande träningspass med våra tränare och gästtränare, så kommer vi även  anordna kringaktiviteter såsom äventyrslekar, vattenkrig, filmvisning och övernattning i Gustavsbergs Sporthall.

Vi kommer också att erbjuda några nybörjarpass där alla som vill kan få komma och prova på taekwondo. Prata med dina kompisar och låt dem hänga med och testa världens roligaste sport!

Varje grupp kommer att träna minst 2 pass varje dag plus att de deltar i kringaktiviteter. Lägret avslutas med en uppvisning i Sporthallen på söndagen dit även föräldrar är välkomna. Vi kommer att ha både vuxna ledare och ungdomsledare på plats under hela helgen.

Självklart är vi intresserade av föräldrar som kan vara med och hjälpa till. Hör av dig på info@wermdotkd.se om du har möjlighet att hjälpa till.

Kostnaden för lägret är 600 kronor och i anmälningsavgiften ingår träning, luncher, middag och frukost. Dessutom får alla deltagare en Sommarläger 2022 t-shirt.

Anmälan och inbetalning görs senast den 25 juni.
Inbetalning görs på bankgiro 150-0206. Glöm inte att märka inbetalningen med ditt barns namn och Sommarläger2022. (namn_efternamn_sommarläger2022) Om ni är flera i familjen som ska delta så gör du en separat anmälan för varje barn.

Anmäl dig här!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOwGTBD-O3JWCyfEEvKvQY3fC6cL6bK3FTx02iRBt5pZ_R5A/viewform