Kom och träna PARA taekwondo med oss!

Nu har vi startat en para taekwondo-grupp för personer med funktionsnedsättning. Vår förhoppning är att det ska bli en plats där du får ha kul och känna samhörighet genom rörelseglädje. Taekwondo är en sport för alla och vi ser fram emot att skapa ytterligare ett sammanhang där alla kan känna sig trygga och inkluderade.

Vi tränar på fredagar klockan 15.00 i Gustavsbergs Sporthall. Vi har även uppsökande verksamhet där vi besöker skolor, föreningar etc. och genomför prova-på-pass för de deltagare som är intresserade.

Om ni är intresserade av att vi kommer och besöker er verksamhet kontakta Mats Hallman 0705-89 24 00 eller skicka ett e-postmeddelande till info@wermdotkd.se

Grupperna kommer att träna 45 minuter varje fredag och riktar sig mot utövare med intellektuell funktionsnedsättning (13 år och uppåt) samt rörelsenedsättning (gångare) från 7 år och uppåt.

  • Träningarna hålls i Gustavsbergs sporthall (Gustavsbergs centrum).
  • Har du behov av ledsagare/assistans måste de vara med vid träningstillfällena.
  • I uppstarten av terminen vill vi att vårdnadshavare är på plats.
  • Är du vårdnadshavare och intresserad av att hjälpa till och engagera dig i föreningen är du välkommen att höra av dig.

Våra instruktörer

Våra mycket välmeriterade instruktörer Shahd och Lars kommer leda alla våra träningspass. De är båda utbildade Para taekwondo instruktörer och vår huvudtränare Shahd är före detta landslagstränare för Iran (damlandslag och Para) och internationell domare i Para taekwondo.

Shahd Kiani
Lars Andersson

Vill du veta mer? Hör av dig till info@wermdotkd.se

Återkommande frågor

Krävs det förkunskap? Nej det krävs ingen förkunskap.
Vad kostar det? Du kan läsa mer om våra avgifter på denna länk.
Startdatum? Den 20 januari klockan 15.00-16.00