Kategorier
Nyheter

Nyheter från WTF

Ett stort tack till alla våra duktiga taekwondoutövare, tränare och föräldrar för en fin hösttermin!

Det är med glädje vi kan se tillbaka på det här senaste halvåret; hur vi med tillsammans med kommunens hjälp kunde lägga riktiga taekwondomattor i våra träningslokaler, vårt lyckade sommarläger i augusti som var en kick-off för den här terminen och hur alla våra medlemmar utvecklats fram till graderingen i förra veckan där över 40 barn fick nya bältesgrader.

VÅRTERMINEN 2021
Trots att vi varit tvingade att navigera utifrån olika restriktioner och anpassa vissa träningspass, så är intresset större än någonsin för att prova på taekwondo med oss. Varje vecka får vi nya förfrågningar om att komma och provträna. Det är fantastiskt och just nu diskuterar vi hur vi ska organisera våra pass nästa termin för att kunna erbjuda fler att träna med oss i olika former. Vårterminen 2021 startar tisdagen den 26 januari.

TRÄNARUTBILDNING
I styrelsen diskuterar vi ständigt hur vi kan stärka gemenskapen i föreningen, öka träningsglädjen på passen, fördjupa vår kunskap och bygga vår verksamhet på sunda värderingar. Som ett led i detta så har vi under hösten inlett ett samarbete med RF-SISU som bekostar RF:s Grundtränarutbildning för sex av våra ungdomar så att de på sikt kan ta tränarrollen och hålla egna pass. Tillsammans med våra fantastiska och duktig huvudtränare har vi skapat Lärgrupper där utbildningen varvas med praktiskt genomförande med tränarna som mentorer. Vi tror att det här är vägen för att bygga en stark förening framåt.

FÖRBÄTTRAD KOMMUNIKATION
Vi har också lagt grunden för att förbättra vår kommunikation. För några veckor sedan sjösatte vi en ny hemsida som nu ska utvecklas och vi kommer även att fördjupa samarbetet med SportAdmin för att nå ut till alla våra medlemmar med de utskick vi gör

NYÅRSSPARKEN 9–10 JANUARI
Utifrån rådande restriktioner så ser det ut som att de flesta kommer att fira jul hemma eller i Stockholmsregionen i år. Därför började vi diskutera hur vi skulle kunna vara en del i att aktivera våra barn och ungdomar om de ändå är hemma över julen. Idén vi kom fram till var att arrangera ett läger; NYÅRSSPARKEN! Det blir ett dagläger (ingen övernattning denna gång) där varje grupp kör två träningspass varje dag med lunch och lek i sporthallen där emellan. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med! Mer info kommer inom kort.