Kategorier
Klubbnyheter Nyheter

Välkommen till en ny termin!

Tack alla medlemmar för ett fantastiskt sommarläger. Att se så många barn, ungdomar och vuxna samlas kring taekwondo under helg är för oss total  lycka! Alla bidrog med sin bästa energi och vi kan inte tänka oss en bättre start på höstterminen! 
Här är information inför terminen som minst sagt är fullspäckad  med aktiviteter.

Datum för höstterminen
Terminen startar den 17 augusti och slutar med graderingshelg den 11-12 december

Schema
Höstterminens schema hittar du här: Schema hösten 2021

Kallelse till träning
Vi kallar till alla träningar via e-post (du kan också ladda ner SportAdmin appen). Det är viktigt att ni bekräftar om ni kommer eller inte så att våra tränare kan planera passen utifrån antal deltagare.

Tävlingar
Efter 18 månader utan tävlingar startar återigen Svenska cupen med 3 tävlinga under hösten och ett avslutande SM den 12 december. För att få delta måste man ha minst rött bälte och flera av våra juniorer och seniorer kommer att tävla. Första deltävlingen går av stapeln den 4 september.
För de som har lägre bältesgrader anordnas Linköping Open den 5 september. Tävlingen är öppen för alla som vill prova på att tävla. Vi tycker att det vore kul om så många som möjligt av våra elever ville följa med på detta. Mer information kommer inom kort.

Terminens gradering
Vi kommer att ha graderingshelg 4-5 december.

Taekwondo – Föräldragrupp
Ett stort antal personer har frågat om vi kan starta en träningsgrupp för vuxna. På grund av restriktioner det senaste året så har vi inte kunna göra det, men nu är det dags. Vi kommer att köra ett pass med fokus på träningsglädje där vi kombinerar fysövningar med grunderna i taekwondo. Inga förkunskaper krävs och alla föräldrar som vill träna och lära sig mer om taekwondo är hjärtlig välkomna. Vi startar torsdag 19 augusti. Anmälan dig här idag

PARA Taekwondo
Vi tror på allas rätt till träning och gemenskap. Därför kommer vi att starta Sveriges första PARA Taekwondo grupp. Under året har vi i samarbete med RF-SISU och Parasport Stockholm tagit fram en plan och även gått ett stort antal utbildningar. Dessutom har Shahd tidigare erfarenhet att coacha PARA-atleter.
Målet? Förutom vårt vanliga mål att stärka barn och ungdomar i deras utveckling så vill vi skicka Sveriges första PARA Taekwondo landslag till Paralympics i Paris 2024.
Läs mer här: Wermdö Para Taekwondo